Лудия репортер Даниел Петканов с нови зъби и коса

Лудия репортер Даниел Петканов с нови зъби и коса

Даниел Петканов се подложи на първата си процедура за присаждане на коса, пише Lupa.bg. Лудия репортер изкара няколко дни в Турция, където се състоя манипулацията. Според източници на сайта ни, Петканов се е бръкнал едва с 2 бона в евро за новата си четина. Тв водещият на „България търси талант“ е решил изцяло да промени визията си, като освен косата, ще си ремонтира и зъбите.

Турция се превърна в една от водещите страни в света за здравен туризъм и трансплантация на коса. Това се дължи както на високия опит на лекарите и добрите технологии които използват, така и на факта, че операциите са по-икономични в сравнение с други страни.

Присаждане на коса в Турция вече не е просто медицинска процедура. Много от болниците, клиниките в Истанбул предлагат на чужденците пълен пакет, който включва трансфери от летище, настаняване в хотел и дори туристически обиколки.

Докато в Европа и Америка, разходите за тази услуга може да стигнат до 15 000- 20 000 долара, в Турция, цените са много по-ниски. Има евтини трансплантации, на средни цени, на по- високи цени, но като цяло в сравнение с Америка и Европа са по- ниски.

Петканов не се притеснява да сподели, че плешивото теме му е докарало проблеми със самочувствието. Перчемът му бавно започнал да окапва още преди няколко години и това му повлияло негативно.

„Имах хубава коса и затова трудно приех раздялата с нея. Все пак съм популярно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да занемарявам визията си”, заяви преди време Дани.

Лудия репортер вече си е в България, където продължава с ходенето по болници, но този път дентални. Сега мъжът на Александра Богданска си ремонтира зъбите, които са му доста проблемни.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.