Лудия репортер Даниел Петканов с нови зъби и коса

Даниел Петканов се подложи на първата си процедура за присаждане на коса, пише Lupa.bg. Лудия репортер изкара няколко дни в Турция, където се състоя манипулацията. Според източници на сайта ни, Петканов се е бръкнал едва с 2 бона в евро за новата си четина. Тв водещият на „България търси талант“ е решил изцяло да промени визията си, като освен косата, ще си ремонтира и зъбите.

Турция се превърна в една от водещите страни в света за здравен туризъм и трансплантация на коса. Това се дължи както на високия опит на лекарите и добрите технологии които използват, така и на факта, че операциите са по-икономични в сравнение с други страни.

Присаждане на коса в Турция вече не е просто медицинска процедура. Много от болниците, клиниките в Истанбул предлагат на чужденците пълен пакет, който включва трансфери от летище, настаняване в хотел и дори туристически обиколки.

Докато в Европа и Америка, разходите за тази услуга може да стигнат до 15 000- 20 000 долара, в Турция, цените са много по-ниски. Има евтини трансплантации, на средни цени, на по- високи цени, но като цяло в сравнение с Америка и Европа са по- ниски.

Петканов не се притеснява да сподели, че плешивото теме му е докарало проблеми със самочувствието. Перчемът му бавно започнал да окапва още преди няколко години и това му повлияло негативно.

„Имах хубава коса и затова трудно приех раздялата с нея. Все пак съм популярно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да занемарявам визията си”, заяви преди време Дани.

Лудия репортер вече си е в България, където продължава с ходенето по болници, но този път дентални. Сега мъжът на Александра Богданска си ремонтира зъбите, които са му доста проблемни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *