Любовницата на покойния Нончо Воденичаров се похвали, че вече е даскалица

Любовницата на покойния Нончо Воденичаров – Юнона, прави остър завой в живота си и предприема много важна крачка. Фолкпевицата се похвали в социалните мрежи, че вече няма да разчита на хонорарите във фолка. Намерила е по какъв начин да изкарва парите си, пише facenews.bg

Юнона ще открива млади таланти. Тази седмица певицата официално се дипломира като музикален педагог, а това ще й даде възможност да обогати своето портфолио в професионален план.

“Диплома в едно объркано време… Без тога и шапка, но вече завършен педагог по музика и пеене с отличен успех 5,73. Пожелавам си всичко от тук нататък да е отлично и нормално в живота ми!“, сподели с вълнение Юнона в своите профили в социалните мрежи.

Тя не крие, че обмисля да продължи образованието си и в магистърска степен, защото свързва студентските години с много хубави емоции.

Специалността към която ще се насочи най-вероятно отново ще е свързана с музика, защото с годините е осъзнала, че човек е най-успешен с това, което обича да прави.

“Само тогава плодовете на труда ти, както и възнаграждението от свършеното, ще са по-големи, без да правиш редица компромиси, да се натоварваш прекалено много и да мислиш за това“, признава изпълнителката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *