Любо Нейков стана брокер на имоти

Любо Нейков разширява бизнеса си, след като се чу, че вероятно скоро предаването му „Комиците“ ще последва съдбата на „Столичани в повече“ и ще изпадне от ефира на Би Ти Ви, което ще донесе на комика сериозен финансов удар.

Новото начинание на актьора е свързано с брокерството, показва справка с Търговския регистър. Наскоро той е основал нова фирма, която се занимава с покупко-продажба на недвижими имоти, управление на недвижими имоти, проектиране и ремонт на недвижими имоти, консултантски услуги, предприемачество, маркетинг и инженерингови услуги, търговско представителство и посредничество.

Офисът на брокерската къща на Нейков се намира на столичния бул. „Цар Освободител“ и за пореден път негов съдружник е тв продуцентът и създател на един от най-успешните български сериали – „Откраднат живот“, Евтим Милошев. Известно е, че двамата с Любо са близки приятели и ортаци в бизнеса от години. И в новата фирма акциите са поделени по братски, точно на две – по 50% за всеки от тях.

Това означава, че и печалбата от имотните сделки комикът ще дели поравно с Милошев. До скоро продуцентската им компания, досущ като кантората за недвижими имоти, се водеше и на двамата. През 2019 г. обаче Любо и Евтим разделиха продуцентския си бизнес и така към тяхната „Дрийм тийм прадакшън“ се родиха още две нови фирми – „Дрийм тийм пикчърс“ и „Дрийм тийм филмс“ ООД.

Въпреки слуха, че помежду им е настанал раздор за пари, всъщност Нейков и Милошев просто се занимавали с различни проекти. Докато Евтим се вихри в Нова тв, Любо все още е верен на Би Ти Ви. Това обяснява и факта, че комикът така и не се сдоби с роля в „Откраднат живот“, въпреки че задочно също се води продуцент на докторската сага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *