Любо Нейков стана брокер на имоти

Любо Нейков стана брокер на имоти

Любо Нейков разширява бизнеса си, след като се чу, че вероятно скоро предаването му „Комиците“ ще последва съдбата на „Столичани в повече“ и ще изпадне от ефира на Би Ти Ви, което ще донесе на комика сериозен финансов удар.

Новото начинание на актьора е свързано с брокерството, показва справка с Търговския регистър. Наскоро той е основал нова фирма, която се занимава с покупко-продажба на недвижими имоти, управление на недвижими имоти, проектиране и ремонт на недвижими имоти, консултантски услуги, предприемачество, маркетинг и инженерингови услуги, търговско представителство и посредничество.

Офисът на брокерската къща на Нейков се намира на столичния бул. „Цар Освободител“ и за пореден път негов съдружник е тв продуцентът и създател на един от най-успешните български сериали – „Откраднат живот“, Евтим Милошев. Известно е, че двамата с Любо са близки приятели и ортаци в бизнеса от години. И в новата фирма акциите са поделени по братски, точно на две – по 50% за всеки от тях.

Това означава, че и печалбата от имотните сделки комикът ще дели поравно с Милошев. До скоро продуцентската им компания, досущ като кантората за недвижими имоти, се водеше и на двамата. През 2019 г. обаче Любо и Евтим разделиха продуцентския си бизнес и така към тяхната „Дрийм тийм прадакшън“ се родиха още две нови фирми – „Дрийм тийм пикчърс“ и „Дрийм тийм филмс“ ООД.

Въпреки слуха, че помежду им е настанал раздор за пари, всъщност Нейков и Милошев просто се занимавали с различни проекти. Докато Евтим се вихри в Нова тв, Любо все още е верен на Би Ти Ви. Това обяснява и факта, че комикът така и не се сдоби с роля в „Откраднат живот“, въпреки че задочно също се води продуцент на докторската сага.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *