Любо Нейков стана супермен, разсмива фенове с ролки от тоалетна хартия

Един от най-обичаните родни актьори – Любо Нейков, използва социалните мрежи, за да развесели почитателите си и да внесе доза добро настроение в сложната ситуация, в която се намираме.

Комикът умело използва различни мобилни приложения, с които влиза в разнородни образи, с което усмихва последователите в нета.

На един от кадрите Любо е сложил така актуалната маска, но неговата е със знака на Супермен. Под фотоса заваляха коментари, като някой го определиха като новия Супермен, а други го нарекоха Супер Любо. Ден по-рано Нейков се пусна като Мона Лиза, която обаче държи не какво и да е, а тоалетна хартия. „Уникален си, Любо. От физиономията на Любо на Мона Лиза й личи, че има сериозен физиологичен проблем“ и „Само една касиерка може да извади Люба-Лиза от зоната й на комфорт, съобщавайки й цената на тоалетната хартия“, са част от веселяшките коментари под поста.

Безспорно обаче снимката му с ролки от тоалетна хартия събра най-много коментари. Последователи и приятели истински се забавляват на фотоса, а художничката Гена Живкова дори се зарече да го нарисува именно в този образ. От своя страна Любо се съгласи да бъде увековечен с ролки, както и на драго сърце прие забавните препоръки да си сложи краставици за спокойни очи или пък да се боядиса рус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *