Любо Нейков стана супермен, разсмива фенове с ролки от тоалетна хартия

Любо Нейков стана супермен, разсмива фенове с ролки от тоалетна хартия

Един от най-обичаните родни актьори – Любо Нейков, използва социалните мрежи, за да развесели почитателите си и да внесе доза добро настроение в сложната ситуация, в която се намираме.

Комикът умело използва различни мобилни приложения, с които влиза в разнородни образи, с което усмихва последователите в нета.

На един от кадрите Любо е сложил така актуалната маска, но неговата е със знака на Супермен. Под фотоса заваляха коментари, като някой го определиха като новия Супермен, а други го нарекоха Супер Любо. Ден по-рано Нейков се пусна като Мона Лиза, която обаче държи не какво и да е, а тоалетна хартия. „Уникален си, Любо. От физиономията на Любо на Мона Лиза й личи, че има сериозен физиологичен проблем“ и „Само една касиерка може да извади Люба-Лиза от зоната й на комфорт, съобщавайки й цената на тоалетната хартия“, са част от веселяшките коментари под поста.

Безспорно обаче снимката му с ролки от тоалетна хартия събра най-много коментари. Последователи и приятели истински се забавляват на фотоса, а художничката Гена Живкова дори се зарече да го нарисува именно в този образ. От своя страна Любо се съгласи да бъде увековечен с ролки, както и на драго сърце прие забавните препоръки да си сложи краставици за спокойни очи или пък да се боядиса рус.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.