Майката на Стоичков посрещна нова снаха

Докато Христо Стоичков бере гайлето на двете си дъщери, които не случиха на мъже и са пред развод, брат му Цанко откри любовта на живота си. Бившият футболист на петричкия „Беласица“ не се плаши от извънредното положение и карантината, защото в дома му цари любов, а всяка минута в изолация е скъпоценен дар, понеже е в компанията на любимата му жена.

От близо година и половина Цанко Стоичков живее на семейни начала с пловдивската нотариуска Соня Аспарухова, издават пред ПИК ТВ всичко знаещи светски хроникьори под тепетата. Цанко вече има един брак зад гърба си, но според запознати нищо чудно скоро фамилия Стоичкови да вдигне нова сватба, тъй като с настоящата му любима се разбирали прекрасно, сякаш били родени един за друг. Щастлива, че синът ѝ е намерил сродната си душа, била и майката на Цанко, леля Пенка. Не е тайна, че години наред Камата се сеща от дъжд на вятър за 73-годишната си родителка и именно малкият ѝ син и сестра му Петя са тези, които обгрижват възрастната жена. От шест години леля Пенка живее сама в Ясно поле, след като главата на фамилията – Стоичко Стоичков, си отиде от онкологично заболяване.

Цанко и снахата Соня правели всичко възможно жената, родила и отгледала най-известния българки футболист в света, да не бъде самотна и да преживява максимално безболезнено липсата на своя съпруг. Миналата година например цяло лято леля Пенка обикаляла страната с Цанко и любимата му. Водили я няколко пъти на Банско, до морето, на Нова година също не я оставили сама на село, а я посрещнали заедно в зимния курорт. Леля Пенка свикнала толкова много с нотариуската, че вече я приемала като своя дъщеря. След като беше обявена карантината, Цанко и Соня веднага предложили на майка си да им дойде на дълго гости в пловдивския им апартамент. Леля Пенка обаче отказала да замени двора си в Ясно поле с кооперацията в града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *