Майстор готвач от „Джошуа“ и служител в спедиторска фирма в „Мастър шеф“

За поредна година в популярното кулинарно предаване „Мастър шеф“ се явяват талантливи благоевградчани, превърнали хобито си в страст.

26- годишната Венислава Миразчийска, която работи като майстор готвач в едно от най – посещаваните заведения в Благоевград – „Джошуа“, е една от участничките в тазгодишния формат на шоуто и впечатлява журито от професионалисти с кулинарните си умения. Тя е част от екипа на уникалния благоевградския бар -ресторант от няколко месеца и с всеки изминал ден напредва в готвенето и усъвършенства таланта си в кухнята, казва пред Struma.com собственикът на „Джошуа“ – Радослав Зашев.

Той сподели още, че е изключително доволен от Венислава, която е стриктен служител с огромно желание да израства в професионален план. Каква красота е сътворила в чинията, ще се разбере в понеделник, когато ще се излъчи поредния епизод на „Мастър шеф“.

34-годишният Владимир Дивизиев е вторият благоевградчанин, който се яви на кастинг пред критичното жури. Той работи в логистична фирма. Готвенето му е хоби, което го е довело във „Мастър шеф“, дали обаче ще продължи, това все още остава в тайна. Зрителите тръпнат в очакване да видят какви вкусотии ще ни представят двамата претенденти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *