Марешки: Мисля, че доста хора са изкарали вируса на крак

Чувствам се беззащитен. Мисля, че доста хора са изкарали вируса на крак. Трябва да се изолират възрастните хора, а младите да се тества и да работят, защото икономиката много ще пострада. Това заяви в ефира на бТВ лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

Той подчерта, че също се е тествал. „Вчера на обяд успях да дам проба, очаквам в ранния следобед резултата“, заяви той и допълни, че от много време казва, че или депутатите трябва да работят изолирано, или да не се събират.

„Не ни послушаха и сега не знам как ще работи държавата, ако се окаже, че 100 души са заразени“, каза още Веселин Марешки.

Според него актуализацията на бюджета ще бъде гласувана по най-бързия начин.

„Когато станат готови резултатите от тестовете, ще стане ясно има ли достатъчен брой народни представители. Очаквам още утре-вдругиден да бъде гласуван, най-късно понеделник“, смята лидерът на „Воля“.

„Трябва всеки депутат да гласува от кабинета си. Ще сме в сградата на НС и всеки със същия пулт с отпечатък да натиска копчето и да дава гласа си. „, каза още той.

Попитан дали е срещу мярката 60/40 той заяви, че всяка мярка е добра, но тази не е достатъчна. „Ако бяхме управляващи, щяхме да я направим 80/20 в полза на хората и бизнеса. Що се отнася до горивата – има слабо падане. Трябва да се създаде държавна верига на бензиностанции и да се продават масовите горива“, допълни Марешки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *