Мая Манолова: Ще участвам на следващите избори

Ще участвам на следващите избори. Това каза бившата омбудсманка и председател на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова по БТВ.

Според нея битка щяла да бъде спечелена от гражданите. По думите й това били хора, които не могат да търпят повече сегашното управление.

„Борисов е свикнал да играе мач на една врата, който е предварително уговорен. Не може да управлява от телевизора и джипа си“, коментира Манолова, която даде да се разбере, че кампанията й е стартирала.

Бившата червена депутатка, която спретна миналата седмица протест пред МС призна , че е правила грешки, но по думите й винаги отстоявала справедливостта и всичко било публично и ясно.

„Тръгвам из страната да чуя хора, да кажем ясно, че партийните мерки не стигат до обикновения човек. Ще поискаме ревизия“, допълни тя. Манолова бе категорична, че е несериозно в условията на криза да говорим за „ляво“ и „дясно“.

Тя коментира и изказването на премиера Бойко Борисов след протестите в събота, когато той заяви, че лично Манолова се е молила на ГЕРБ при избора й за омбудсман, като отрече твърдението му. Според твърденията на Манолова Борисов даже помолил нея да не се кандидатира за кмет на София, тъй като изпитвала притеснение от евентуална загуба.

Тя анонсира за поред път и план за възстановяване на загубите от COVID-19 с 19 мерки за 19 месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *