Меган Фокс обикаля София, позира за селфи с родни фенове

Холивудската красавица Меган Фокс заби ток на български терен. Актрисата е пристигнала у нас в компанията на своята асистентка Мадисън Бигос, която пази гърба й по време на снимките на военния екшън The Battle of Jangsari миналата година, пише facenews.bg. С тях е и сестрата на Мадисън – младата актриса Алекса Рае Бигос, която разполага с три филмови роли в актива си.

Не е ясно обаче дали е получи покана за участие в хоръра Till Death, заради когото трите дами са у нас, или е просто придружител. Меган не пропусна да сподели забавни видеа с двете момичета в хотелска стая, като по всичко личи, че са близки приятелки.

Фокс вече беше забелязана да обикаля из центъра на София, като не отказва да позира за селфи с родните фенове. Услугите си на гид може да й предложи и един от най-оборотните актьори в Австралия – Калън Мълвей. Както „Монитор“ първо писа, той е второто обявено попълнение в каста на продукцията. Мъжът, участвал в продукции като „Отмъстителите: Краят“, „Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“ и „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, не е за първи път у нас

Той се разписа с визита в България през 2012 година за снимките на лентата „300: Възходът на една империя“. Тогава той скача в кожата на Скилияс – легендарен древногръцки плувец, който помага на обединените гръцки войски по времето на Втората гръко-персийска война. Във филма Till Death, чийто сет е разпънат в студиата на Ню Бояна, 45-годишният актьор ще изиграе Боби Рей. Засега не се знае дали това е положителен, или отрицателен персонаж.

За ролята на Фокс пък е ясно, че е прикована с белезници към покойния си съпруг като налудничаво отмъщение на двама наемни убийци, които я преследват в опит да убият и нея. Героинята й носи името Ема.

Към момента останалите подробности относно сюжета и актьорския състав се пазят в тайна.

Според изданието ScreenDaily на режисьорския стол за хоръра ще седне С. К. Дейл, а сценарият най-вероятно е поверен на Джейсън Карвей.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *