Месечков и съпругата му в търсене на лято на Санторини

Месечков и съпругата му в търсене на лято на Санторини

Обичайно в средата на юни лятото вече би трябвало да е в своя разгар, но тази година жаркият сезон очевидно е решил да покаже, че независимо от всичко традициите все пак могат да бъдат нарушавани, тъй като по абсолютно нищо не личи скоро да ни очакват хубави дни. Но за всеки проблем има решение, а този не прави изключение, ако, разбира се, почитателите на горещите преживявания нямат нищо против да загърбят мрачната картина, обхванала страната ни, изминавайки немалко разстояние, за да ги открият. Точно както сториха Атанас Месечков и неговата съпруга Кремена, които преди ден напуснаха територията на България, прелитайки над 1000 км, за да се отдадат на слънчева почивка, отвела ги на прекрасния Санторини, познат още като Тира, пише dir.bg.

Най-големият вулканичен остров от Цикладите със сигурност заслужава репутацията си на истинско бижу, красящо архипелага. Ненапразно той е сред най-известните дестинации в южната ни съседка. Благодарение на своите спиращи дъха гледки, удивителна архитектура от сгради в причудлива форма, над които се подават характерните за Гърция сини куполи и камбанарии, наред с примамливите таверни, предлагащи изкушаваща храна и лазурните брегове, това е истински магнит за туристи от всички краища на света.

Именно там, отседнали в град Имеровигли, се намират съпрузите, които преди малко повече от месец събираха тен на Малдивите. Малкото селище, което сега са избрали за отдих, е построено върху най-високата точка на калдерата. Поради тази причина то е наричано Балконът на Егейско море. В него се редят най-различни хотели и вили, предоставящи нужното спокойствие и тишина на хората, решили да прекарат ваканцията си в него.

Една от най-големите забележителности там е нoc Cкaрос, който представлява огромна скалa над естествения басейн, върху която по времето на пиратските нашествия е била изградена крепост с наблюдателница, разрушена при силно земетресение през 1956 г. В момента единствената постройка, която се намира там, е църквата Теоскепасти.

Преди часове един от най-успешните хореографи и танцьори в България започна да качва в личния си Инстаграм поредица от снимки, показващи избрани мигове от престоя им. На тях се вижда, че бившият участник в „Dancing Stars“ и „VIP Brother“ се наслаждава на всички удобства, които предоставя мястото, заедно със своята половинка. Така двамата посетиха някои от заведенията, предоставящи удивителна панорама към безкрайния хоризонт на морето, а освен това се разходиха из живописните тесни улици на курорта с неподправена атмосфера. За обиколката им Кремена се е спряла на къс топ с широки дълги ръкави в бяло и същия цвят пола, докато нейният любим е заложил риза с щампа на тигър и спортен бял панталон.

„Махни си маската, бъди себе си и ще видиш колко лесно се живее. Сега е модерно да си изтънчен, да спазваш общоприетите форми за контакт и обноски, но знаеш ли, аз живея така, както го чувствам. Не защото не мога да се правя като другите, а понеже не ми е нужно да им се харесам. За това всеки, който ме познава, знае колко твърде естествен съм“, пише към една от публикациите си Месечков.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *