Министър Ангелов премина инкогнито през охраната на болницата в Дупница, за да…

Министър Ангелов премина инкогнито през охраната на болницата в Дупница, за да…

Изненадващо министър Костадин Ангелов пристигна в общинската болница в Дупница. Той връчи златен почетен знак на МЗ на 81- г. д-р Милка Богоева, която е на първа линия в лечението на Ковид-19 в Дупница.

Минути след връчването на почетната значка развълнувана д-р Богоева сподели пред “Струма”: Изненадата е голяма. Вчера ми се обади пиарът на министъра, попита ме имаме ли нужда от нещо в отделението, кък съм и нищо повече. Не ми каза,че министър Ангелов ще идва в болницата.Той е преминал през охраната на болнцата без да се афишира и ме откри в отделението на работното ми място.

Още се вълнувам от срещата. Министърът се държа с мен уважително и като,че ли се познаваме от години. Дежурният персонал в отделението също остана изненадан от визитата на министъра. Чувствам се оценена за моите 50 г. работа като лекар в инфекциозно отделение, заключи д-р М Богоева.

В момента в отделението за лечечие на К-19 има само 5 пациента. Д-р М. Богоева апелира към дупничани да си стоят вкъщи по празниците, за да не се пълни отделението с пациенти с К-19, информира „Струма“.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *