Миранда от „Сексът и градът“ се сбабичоса

Актрисата Синтия Никсън доби световна слава благодарение на ролята си на Миранда в култовия сериал „Сексът и градът“. След приключването на проекта, за разлика от колежката си в продукцията – Сара Джесика Паркър, Синтия се откъсна от киното. Тя започна да се занимава активно с политика. Очевидно това е повлияло и на външния й вид. Тя е решила да заложи не на лозунги, а на реални дела и се е улисала толкова, че съвсем е забравила холивудския блясък.

В момента тя изглежда с близо 20 години по-стара, твърдят феновете й и съвсем спокойно може да мине вместо за 53-годишна дама, за 70-годишна бабичка. Синтия се появи на специално събитие, свързано с предизборната кампания в САЩ миналата седмица и изглеждаше ужасно.

Никой не обвинява актрисата, че е остаряла, а по-скоро, че се е предала да полага грижи за себе си. В крайна сметка знаем, че много звезди на тази възраст, изглеждат като 30-годишни манекенки. Например Джей Ло. Дори колежката на Саманта от секса и града – Кристин Дейвис – влязла в ролята на Шарлот, за своите 54 години изглежда много лачена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *