Митко Оскара заряза жена си

Димитър Маринов зарязал американската си съпруга Дженифър заради участието си в имитаторското шоу „Като две капки вода“. Първият българин, качил се на сцената на „Оскарите“, е гвоздеят сред участниците в тазгодишния сезон на предаването и се навил да се прибере на родна земя за 2 месеца срещу нечуван хонорар.

Актьорът твърди, че е отказал няколко големи проекта в Холивуд, за да вземе участие в предаването. За целта продуцентът Маги Халваджиян му е отправил наистина сериозна оферта от неколкостотин хиляди, за да го убеди да зареже работата и семейството си в Америка за толкова дълъг период от време. Тъй като жената на Димитър работела като счетоводител, нямало как да остави задълженията си и да дойде в България с него. Освен това двамата им синове ходели на училище и имали уроци и извънкласни дейности, които също не можели да бъдат пренебрегнати.

Така, докато Митко забавлява публиката от сцената на „Капките“, със семейството си ще се вижда и чува само чрез модерните приложения на смартфона си. Той не изключва възможността Дженифър и децата им Йордан и Михаил все пак да дойдат да го гледат на финала. Маринов споделя, че едва ли ще успее да издържи толкова време далеч от най-любимите си хора и може би ще му се наложи да пътува до САЩ между някои от епизодите на шоуто, които се излъчват всеки понеделник.

На сцената на „Като две капки вода“ актьорът ще мери сили за най-добра имитация с младата поп певица Дара, рапъра Тото от „СкандаУ“, Галя от бившия дует „Каризма“, сина на Тони Стораро – Фики, чалга ветеранката Луна, победителката от „Мюзик Айдъл“ – Маги Джанаварова, както и двама зрители на шоуто, които бяха избрани чрез гласуване във фейсбук страницата на „Капките“. Въпреки че продуцентите ги анонсираха като неизвестни личности, се оказа, че Антоан Петров всъщност е професионален актьор, който дори е носител на „Икар“, а Георги Симеонов е певец и музикален педагог с дългогодишна кариера, като преди време дори бе част от група „Екуинокс“, която ни представи на конкурса „Евровизия“ през 2018 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *