Млади социалисти от Благоевград, подкрепят Кирил Добрев (видео)

Млади социалисти от Благоевград, подкрепят Кирил Добрев (видео)

С  видео клип в подкрепа на кандидата за председател на партията Кирил Добрев, изненада в социалните мрежи, младата социалистка от Благоевград Ваня Маникатева.

Да, знам, че сега ще последват въпроси от типа на :”Какво ти обеща Кирил Добрев, за да заснемеш този видеоклип?” (Депутатско място, водач на листа, министър, шеф на водопад… и т.н. – общо взето всичко онова, което ви обещават на вас, скъпи другари. На мен лично ми обеща, че ще ОБЕДИНИ БСП, че няма да допусне да се делим на млади и стари, на умни и красиви, на “мои и твои”. Обеща ми, че никога няма да допусне нито един социалист да се страхува да изрази свободно мнението и позицията си, дори и тя да бъде различна от неговата. Защото България има нужда от силна и обединена Левица! Скъпи социалисти, не се страхувайте, да изразявате мнението си, дори и то да не се харесва на някои хора! Все пак ние не сме ГЕРБ,нали така ? И БСП и България имат нужда от ново начало! Кирил Добрев, благодаря ти, че ми оказа честта да бъда част от твоя екип!„, написа дамата във фейсбук.

Благодаря ти, Ванче! Ти си една от най-големите ми изненади – мъжко момиче. Твоята подкрепа е много важна за мен. Приятели за дълъг път!“, отговори на свой ред Кирил Добрев.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *