Мощен бизнесмен търси помощ от полиция и прокуратура: Заплашиха „да обезкостят“ сина ми

Мощният гоцеделчевски бизнесмен Веселин Камбуров потърси помощта на полицията и прокуратурата, за да озаптят негова колежка в дървения бранш, която като него има дърводобивна фирма. Вчера Камбуров депозира жалби срещу Ани Желязкова, която заварил в четвъртък в затворения си цех да маха марките от трупите, за да ги представи като незаконно добити.

„Цехът беше затворен, тя прескочила оградата и влязла вътре. Обадиха ми се, че в цеха има човек, и аз звъннах на 112, обадих се и в полицията”, разказва пред в. „Струма“ Камбуров. „Веднага й снеха показания. Не знам какво е писала в тях, но през последните 2 месеца аз 3 пъти съм подавал жалби срещу нея – спира шофьорите ми и им крещи, че карат крадена дървесина, нарича ме навсякъде крадец, след всеки търг изпада в истерия.

На всичкото отгоре малко след инцидента ми звънна зет й от Варна. Той всъщност не е женен за дъщеря й, живеят на семейни начала. Та същият този юнак ми заяви, че веднага ще прати хората си да ме пребият и да обезкостят сина ми. Даже ме посъветва да си наема 5 души охрана. Казах му, че отдавна не ползвам охрана, и го поканих в Гоце Делчев. Ненормална работа.

Същата тази Ани преди 2 месеца беше плашила като мен и един горски. Сега се надявам на полицията и прокуратурата да ме защитят от тази „колежка“, защото отдавна минаха времената, когато такива спорове се решаваха с някакви си варненски мутри“, заключи Камбуров.

Припомняме, че преди 1-2 г. заради ненормалните условия за работа в страната той бе решил да зареже всичко в България и да замине за Дубай, но после се отказа. Миналата година пък бе кандидат за общински съветник от БСП в Гоце Делчев, но не успя да влезе в местния парламент. .

Камбуров стана особено популярен преди 8 г., когато бившият депутат и лидер на РЗС Яне Янев го обвини в участие в корупционни схеми заедно с шефа на Горското в Гоце Делчев Тодор Гюров, с когото били изнесли в Гърция дървен материал за хиляди левове. В отговор Камбуров обяви, че Янев му мъсти, защото му отказал да е кандидат-депутат в листата на РЗС.

Преди това В. Камбуров се похвали, че супербогаташ от Дубай го е натоварил със задачата да построи в родното му с. Ореше модерна кравеферма за 3000 животни, но за целта трябва да купи 200 дка земя и да наеме 100 безработни. Към момента проектът още не е стартирал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *