Муки с разбито сърце, раздели се с последния си мъж

Пореден удар от съдбата понесла дъщерята на покойната Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева-Муки. В най-трудния за нея период тя отново е сама, след като внезапно се разделила с последния мъж на сърцето си – Павлин Руменов.

Ухажорът на Грубешлиева решил да замине за Америка, където всъщност живеела дъщеря му. Докато с Муки били във връзка, Павлин непрекъснато летял до Щатите и обратно и на щерката на голямата актриса й дотегнало от честото му отсъствие. „Разделих се с Павлин, моята ученическа любов. Не е имало нещо конкретно, просто отиде да живее в Америка“, жалва се Мария.

Всъщност романтичната им история започва още през миналия век, когато двамата за пръв път се срещат като ученици. След кратка, но пламенна авантюра пътищата им се разделят за няколко десетилетия, докато през лятото на 2018 г. Павлин изненадващо не се появява на премиерата на книгата на Муки, посветена на майка й, в Царево. Още когато го видяла, Грубешлиева веднага го разпознала и в сърцето й се завърнал трепетът.

„Преоткрихме се. Винаги съм обичал Мария, през годините тя се запази, беше красавицата на випуска не само като малка, защото я знам от шести-седми клас, но и сега, като я виждам в каква жена се е превърнала в днешна дата“, обясни се тогава в любов на Муки публично Павлин. Няма и две години по-късно Руменов, който зад гърба си има два неуспешни брака и две деца, е поредното любовно разочарование на Грубешлиева. Дъщерята на Стоянка Мутафова не крие, че през годините е свикнала да си бъде самодостатъчна, но откакто загубила своята най-голяма опора – майка си, нямала на кого да разчита за нищо и отново мечтаела да срещне любовта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *