Мъжът на Александра Богданска пак си сади коса

Втори опит да си присади коса направи Лудия репортер. През март Даниел Петканов направи радикален опит да промени външния си вид, но бдителни последователи в социалните мрежи забелязаха, че окосмение по темето така и не се появява. Петканов продължава да носи шапка, когато излиза навън, което засили подозренията, че косата не никне. Два месеца по-късно той отново се подлага на интервенцията с надеждата, че този път ще е успешна, пише facenews.bg

„Растеж няма“, свива рамене Лудия репортер и се показва във видеа как го бодат с огромна игла. Първият му опит беше в дерматологична болница в турския мегаполис Истанбул, в който работят предимно български лекари. „Мина първата част от трансплантацията. Александра е голям пич и много ме подкрепя. То не че е страшно, но все пак съм мъж“, заяви през март Лудия репортер под кадри, на които е заедно със съпругата си.

Очакванията бяха до 2 седмици да започне да расте коса, но това така и не се случва. И разочарованият Петканов решава отново да опита. И за да не се разкарва направо, 33-годишният веселяк прави и още една процедура, която повече подхожда на дамите над 50 години. Петканов си изпъва бръчките на лицето, като акцентира повече върху кожата около очите. Пуска си видеа как отново го бодат по лицето, мажат го с чудновати помади и изобщо цялата процедура става публично достояние.

Но това не се случва за първи път. Петканов обича да залива социалните мрежи с всяко свое действие. Той споделя всяко нещо от всекидневието си с хората. Показва добре оформена коремна преса, ехографска снимка на бебето си, майтапчийски кадри, на които имитира жена с нейни тоалети, дори разкриха пола на бебето си с ефектен клип в интернет.

Когато напусна дългогодишната си работа в Нова телевизия, отново той сам обяви новината пред приятелите и последователите си в социалните мрежи. Вероятно скоро ще има и видео за косата му, независимо дали е пораснала, или за втори път има космат провал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *