Мъж изнасили и обра жена в Разлог с… „Ще те заколя“

Обвиняем за изнасилване и кражба е предаден на съд с акт на Районна прокуратура – Разлог. К.П. (на 34 години) застава на подсъдимата скамейка за престъпленията, които извършил на 7 ноември м.г. Тогава, около полунощ, обвиняемият П. дошъл пред дома на негова позната от община Разлог. По това време жената била легнала в една от стаите, а в другата била майка й.

С голям кухненски нож той разкъсал мрежа, поставена пред прозореца на мазето на къщата. По този начин успял да проникне в чуждия имот и да се качи на горния етаж. Събудената от шума стопанка била станала, когато К.П. застанал пред вратата на нейната стая. Въпреки че бил облечен с тъмен суичър, с поставена качулка на главата и с кърпа, покриваща устата му, жената го разпознала.

В следващия момент обвиняемият блъснал пострадалата и размахал ножа пред нея. Жената паднала, а той започнал да й нанася силни удари по главата. През цялото време продължавал да насочва острието на ножа срещу нея, опирал го до шията й, запушвал й устата, душил я. С действията си нападателят целял да сломи съпротивата й и да осъществи полов акт с нея. Заплашил я с думите „Сега ще те заколя!“ и й причинил порезни рани на ръцете.

Въпреки тежкото състояние, в което се намирала от нанесените удари и борбата, пострадалата продължила да оказва съпротива на насилника. Обвиняемият, възползвайки се от физическото си превъзходство, успял да се съвкупи с нея. След това я принудил да му посочи мястото, където тя съхранявала парите. Отнел от нея двеста лева, мобилен телефон и напуснал дома на пострадалата.

В хода на разследването на престъпните деяния извършителят, който е осъждан, е бил установен. Предстои делото срещу него да продължи в съда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *