Намалиха гаранцията на „Мис Силикон“ с кокаина, била бедна и безработна

Катрин Йорданова, която бе заловена надрусана на кокаин зад волана, била безработна и без никакви доходи и Темида се смили над нея. Софийският градски съд намали гаранцията на силиконката от 5 бона на 2 хилядарки. Това разбрал в. „България Днес“ от свои източници в правовата институция.

Наблюдаващият прокурор по казуса с Катрин Йорданова все още не е внесъл обвинителния акт, защото се очаква експертиза. Каква точно е тя, не става ясно, но най-вероятно става въпрос за повторно изследване на кръвта на силиконката. Реално срещу Катрин има повдигнати обвинения, но те не са окончателни и могат да бъдат прецизирани. Тоест обвиненията могат да бъдат изменени спрямо това какво ще покаже експертизата.

Поне 1 г. ще е без книжка Катрин Йорданова, след като и кръвната й проба потвърди, че е шофирала дрогирана с кокаин.

„Ще си понесе отговорността. Съжалява за случая“ – обяви след ареста адвокатът на силиконката. Самата тя бе доста по-рязка.

„Досега не съм приемала кокаин. Знам, че тези тестове са фалшиви, но не искам да се обяснявам. Нарочена съм. Спортувам – ходя на фитнес и на бокс. За клиповете съжалявам, няма да пускам повече такива“, заяви след излизането си от ареста 23-годишната миска, която редовно си пуска клипчета как гази закона, като кара много бързо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *