Наставникът на „орлетата“ отлетя за Острова, остави отбора на асистентите си

Наставникът на „орлетата“ отлетя за Острова, остави отбора на асистентите си

Наставникът на орлетата Уорън Фийни отлетя за Острова и остави отбора на асистентите си Анди Тод и Васил Петров. Отсъствието на северноирландския спец обаче няма да продължи дълго, както се надяваха най-радикално настроените ултраси, и той ще се върне към ежедневните си задължения на стадион „Христо Ботев“ още преди края на седмицата, а причината за заминаването обясни вчера президентката на клуба Ива Дацева-Уорън.

„Не се разделяме с Фийни. Пътуването му е свързано с необходимостта да изкара опреснителен четиридневен курс за подновяване на треньорския си лиценз УЕФА-Про“, коментира силният човек на „Дъбравска“ 1 и даде да се разбере, че за момента не стои на дневен ред рокада на върха на пирамидата спортно-технически щаб, пише в. „Струма“.

Старшията на благоевградчани няма да има проблем с карантината за коронавируса, тъй като тя не важи за прибиращите се в родината си от България поданици на кралица Елизабет, както и за пристигащите оттам у нас. Със завръщането му в Благоевград е съобразен и спарингът в петък между първия отбор на „Пирин“ и новосформирания дублиращ състав.

Междувременно под стрелите на агитката попадна и кондиционният треньор Георги Петров, след като в мачовете дотук играчите свършват въздуха още през първото полувреме и това доведе до издънките в изминалите три визити.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *