Националите по ски се включиха в старта на летния сезон в Банско

Националите по ски начело с Алберт Попов се включиха в старта на летния сезон в Банско. Празникът на Бърдеришка поляна съвпадна с поредната тренировка на Попов, Камен Златков, Георги Ергин и Костадин Каферинов.

Те направиха тренировка с колела в района, а след това намериха и време да разгледат летните атракции. „Радвам се, че днешното ни занимание съвпадна със старта на летния сезон в Банско. Курортът е №1 не само през зимата, а и през всички останалите сезони, коментира Попов.

Феновете на алпийците ни имаха възможност да си вземат автограф от тях, а тези които искаха, получиха и селфи с националите ни. Освен националите в планината ги очакваха и много летни атракции, както и най-дългата водна пързалка на стария континент. Всички служители на „Юлен“, които отговарят за съоръженията, бяха с предпазни шлемове, както и тези в затворените помещения. За старта на летния сезон билетът за деца за кабинковата въжена линия бе 1 лв.

„Учтиво молим всички наши гости да ползват маски, когато се возят в Кабинковата въжена линия (КВЛ) и да спазват препоръчителната дистанция, за да предпазят себе си и околните“, написаха от концесионера на ски зоната – „Юлен“. От дружеството увериха, че са взели всички предпазни мерки и работят изцяло съгласно разпоредбите на правителството. През летния сезон между 1 юли и 22 септември кабината ще работи всеки ден от 08:30 до 16:30 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *