На Слънчака: Гаджето на Тита посегна на роднина на Галена

Гаджето на Тита – ММА борецът Недко Николов, сътвори брутален екшън в курорта Слънчев бряг. Мускулестият мъжага скочил на бой срещу фолк изпълнителя Меди Гогов и племенницата на Галена – Доника, пише facenews.bg.

Грозната сцена се разиграла на разсъмване и след сериозен запой в няколко нощни бара, приключил с афтърпарти в един от култовите ресторанти на Слънчака, съобщава „Флагман“, като се позовава на свой читател, станал пряк свидетел на гаврата с Меди.

По думите му, Тита седяла в ресторанта с двама гардове. Държали се предизвикателно, смеели се на висок глас. Привличали вниманието на всички подранили клиенти, особено впечатление правели мускулестият Недко Николов и мъжът на сестра й на Тита – Валентин Христов. На съседна маса до тях седнали фолк певецът Меди, заедно с Доника и няколко приятели от музикалния бранш.

Тита вероятно е имала стари дрязги с колегите си и срещата им не е била особено приятна. Проблемът, според източникът на бургаски сайт, бил, че когато Меди Гогов и приятелите му влезли в ресторанта, те не „отразили“ Тита, а просто се настанили в съседство. „Като влизаш – ще се научиш да поздравяваш!“, извикал Недко Николов на фолк певеца, скачайки по някое време от стола си, после се надвесил със свити мощни юмруци и напомпани бицепси над главата му и го наплюл.

„Всъщност, след като ги забеляза, че влизат, Тита прошушна нещо на гардовете си и те вече бяха готови да се нахвърлят, да се гаврят. Блъскаха го, обиждаха Меди, подхвърляха нецензурни думи и на Доника, на цялата им компания. Плюха. Беше много грозна сцена, всички посетители на заведението бяха потресени от мутренското поведение на тези мъже“, разказва член от персонала.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *