Нети показа снимка с биологичните й родители

Красивата актриса и певица Антоанета Добрева-Нети пусна в социалната мрежа кадър, на който е с биологичните си родители. Съпругата на Дони откри преди няколко месеца като на кино родната си майка Джилда и баща си – актьора Петьо Кръстев, когото е познавала отпреди, без да подозира, че има кръвна връзка с него.

„Точно днес реших да пусна семейна снимка за първи път“, написа звездата на театър „Българска армия“ във Фейсбук. Именно днес и тв предаването „Търси се“ излъчи повторно нейната история, която Нети за пръв път сподели в ефира му този април.

За 4 часа постът на актрисата е събрал над 1000 гледания и много коментари. Последователи и приятели масово й пожелават здраве и щастие с новооткритото й семейство. Мнозина предлагат по нейната история да бъде направен филм или дори сериал. „Толкова си истинска и прекрасна, че няма как да не ти се случват чудеса“, пише нейна фенка.

„Нети, откакто те познавам, а те познавам от 14-годишна, винаги съм усещала, че нещо ти липсва! Е, вече си цяла! И давай напред!“, коментира колежката й Нона Йотова, с която са част от актьорския състав на хитовия спектакъл „Красиви тела“. „Оххх, ще откача с тази история! Искам да я чувам пак и пак, и пак! Така щастлива ме прави, че ми иде да обърна Земята“, вълнува се друга известна актриса, Гергана Стоянова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *