Нети показа снимка с биологичните й родители

Нети показа снимка с биологичните й родители

Красивата актриса и певица Антоанета Добрева-Нети пусна в социалната мрежа кадър, на който е с биологичните си родители. Съпругата на Дони откри преди няколко месеца като на кино родната си майка Джилда и баща си – актьора Петьо Кръстев, когото е познавала отпреди, без да подозира, че има кръвна връзка с него.

„Точно днес реших да пусна семейна снимка за първи път“, написа звездата на театър „Българска армия“ във Фейсбук. Именно днес и тв предаването „Търси се“ излъчи повторно нейната история, която Нети за пръв път сподели в ефира му този април.

За 4 часа постът на актрисата е събрал над 1000 гледания и много коментари. Последователи и приятели масово й пожелават здраве и щастие с новооткритото й семейство. Мнозина предлагат по нейната история да бъде направен филм или дори сериал. „Толкова си истинска и прекрасна, че няма как да не ти се случват чудеса“, пише нейна фенка.

„Нети, откакто те познавам, а те познавам от 14-годишна, винаги съм усещала, че нещо ти липсва! Е, вече си цяла! И давай напред!“, коментира колежката й Нона Йотова, с която са част от актьорския състав на хитовия спектакъл „Красиви тела“. „Оххх, ще откача с тази история! Искам да я чувам пак и пак, и пак! Така щастлива ме прави, че ми иде да обърна Земята“, вълнува се друга известна актриса, Гергана Стоянова.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *