Николай Нанков: Хората искат да се върнем

Продължава кампанията за предстоящите на 2 октомври извънредни парламентарни избори в Ловешко. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС и бивш регионален министър Николай Нанков заедно с други кандидати от коалицията посетиха село Радювене и ловешкия квартал „Гозница“.

„Село Радювене отбелязва днес своя празник. Заедно с кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч Георг Георгиев, Иван Миховски, Петя Димитрова, Христо Николов и Любомир Банчев отидохме да поздравим хората там. И макар да е специален ден, те говорят за проблемите си – инфлацията, растящите цени на стоки и услуги. Парите не им стигат. Каквото е направено досега, е било при управлението на ГЕРБ, през последните близо две години – нищо. И тук говорихме за пенсиите, не чух и не видях един доволен от увеличението, с което се хвалят опонентите ни по цял ден. Подписваме се, казват хората, уж за повече, а в магазина купуваме за 50 лв това, което преди година-две купувахме за 20 лв. Цените всеки ден летят, добре че в дворовете има по нещо, отгледано от нас,“ написа Нанков във Фейсбук.

„Не вярват в Радювене вече на обещания. Но се надяват, че може да се постигне стабилност в държавата, ако всички партии забравят червените си линии. Иначе глад и студ ни чака, а този филм вече сме го гледали преди години, казаха ни още те. И тук ни пожелаха победа с Номер24, защото е важно за държавата и народа ни“, сподели Нанков.

„Какво се случва в държавата, защо стана така, че не смеем да влезем в магазин, непрекъснато се тревожим за галопиращите сметки! Само кризи и проблеми, и празни приказки по телевизора. С тези думи ни посрещнаха жителите на ловешкия квартал „Гозница“. Бяхме при тях заедно с моя колега и приятел Георг Георгиев, както и с другите кандидати от нашата листа“, сподели Нанков след разговорите с хората в квартала.

„Радват се на физкултурния салон в училището, на изцяло ремонтирания блок, превърнат в социални жилища, на водородната инсталация, която решава част от отоплението за децата, на обновената детска градина. Все проекти, случили се по времето на ГЕРБ и финансирани с европейски средства или държавни субсидии. Вече обаче не се говори за проекти, които да подобрят живота на хората. Говори се за пенсиите, с които сега хората си купуват много по-малко продукти отпреди 2 години, говори се за цените на тока, на пелетите, на дизела, които отопляват детската градина и защитените жилища. От общината са притеснени, че проблемите пред тях са много повече, отколкото възможностите за решения. Промяната не ни донесе нищо хубаво, напротив, връщайте се и оправяйте този хаос, че не се издържа, чухме от местните“, сподели още бившият регионален министър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *