Нина Николина изучава азиатската култура на Корфу

Да се впусне в изучаване на азиатската култура, но едва на 660 км от София – това е новото начинание на певицата Нина Николина. Тя замина за гръцкия остров Корфу преди две седмици, като неотлъчно до нея по време на ваканцията е и сестра й Мая, с която изпълнителката на „Ти“ неведнъж е коментирала, че има неразривна емоционална връзка, пише facenews.bg

Именно заедно те се отправиха към двореца „Св. Михаил и св. Георги“, в чиито стаи се намира единственият в Гърция Музей на азиатските изкуства. Там сестрите имаха възможността да разгледат японски печатни снимки, китайски порцелан, индийски скулптури в бронз и т.н. Близо 11 хиляди са експонатите в музея в Корфу, а най-старият от тях датира от 11 век пр. Хр.

Походът до „Св. Михаил и св. Георги“ е само едно от развлеченията, до които се докосна Николина Попова, както е рожденото име на певицата. В продължение на две седмици тя се отдаде на обиколка на Корфу с велосипед. „Колко е хубаво да си караш колело със сестра си волно волно, както когато бяхме малки. Да те пази и подвиква: ”Николина, кола!” Да те обгрижва и прегръща като ожулиш някое коляно или да те чака неуморно докато снимаш 3 часа една пеперуда, или пък да си делите къпините “по равно”, намигна Нина Николина в социалните мрежи. Когато не е заета да опознава южната ни съседка на две колела, певицата се посвещава на друго свое хоби – гмуркането в Йонийско море.

Въпреки че към момента звездата от „Белгийският крал“ почива в чужбина, само ден преди да замине за Гърция, тя се похвали с постиженията си от планинския туризъм у нас, а именно – изкачването на връх Мусала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *