Нинова: Истинският демонтаж на паралелната държава предстои

Нинова: Истинският демонтаж на паралелната държава предстои

Истинският демонтаж на паралелната държава предстои в следващия парламент. Това каза лидерът на БСП и водач на листата на „БСП за България“ в 3 МИР – Варна и 25 МИР – София Корнелия Нинова при посещение в Шумен, съобщиха от Позитано 20.

Докато другите са си ходили на гости и по офиси, ние се борехме с модела ГЕРБ., каза тя.

„Промяната започна на 4 април. Моделът ГЕРБ се пропука. Промяната продължава и сега при служебния кабинет. Но истинският демонтаж на паралелната държава предстои в следващия парламент. И ние сме гарант, че това ще стане. Защото четири години изпитвахме на гърба си силата на задкулисието, но не се предадохме и не се продадохме“, посочи тя.

„Истината рано или късно излиза наяве. Докато другите са си ходили на гости, ходили по офисите на бизнесмени да уточняват бъдещето на България, ние водехме битка на четири фронта. Веднъж срещу ГЕРБ в държавата, втори път срещу дългата им ръка в партията, трети срещу огромната им публична и медийна мощ и накрая срещу външен европейски натиск да направим голяма коалиция с тях и да приемем Истанбулската конвенция. Издържахме на всичко това. И то стана благодарение на вас, българските социалисти и симпатизанти на „БСП за България“. Време е тази изстрадана промяна да стане заслужена победа. Чака ни много работа,за която сме готови с конкретен, ясен и възможен план. Той ще даде сигурност в промяната с грижа за всеки“, допълни Нинова.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *