Нова версия за внезапната смърт на Методи Бачев

По непотвърдена информация друга причина за смъртта на Бачев, може да е заради стара травма, която да е наложила операцията. През 2012 година Методи Бачев е бил зверски пребит в нощно заведение в Тетевен.

Тогава получава тежки лицево – челюстни травми, включително и счупен нос, както и множество кръвонасядания, придружени с комоцио.

Бизнесменът е откаран веднага в местната болница, но състоянието му се влошава и тогава е преместен в „Пирогов“ в отделението по хирургия и ортопедия.

Оттогава Бачев е имал проблем с носната преграда, която му е пречила да диша добре и е възможно това да е наложило плановата операция, коментират още близки до бизнесмена.

Припомняме ви, че той постъпи за интервенция на счупен нос в столичната болница „Пирогов“ и тя му е направена планово с пълен набор от предварителни изследвания, които да установят здравословното му състояние. Според медиците не е имало никакви притеснителни симптоми, освен че по принцип Бачев е страдал от високо кръвно.

Операцията е преминала успешно, но след излизане от упойката, изведнъж пациентът се влошил и повече от час лекарите се опитвали да го спасяват. Сърцето му обаче накрая не издържало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *