Нова година в Банско: Зелен сертификат и 1000 евро за двама в 4- или 5-звезден хотел

Нова година в Банско: Зелен сертификат и 1000 евро за двама в 4- или 5-звезден хотел

За новогодишната галавечер повечето хотели в Банско залагат на богата програма, включваща гурме кухня, селекция от изтънчено подбрани вина, томболи с различни награди, както и забавления за най-малките. Черешката на тортата ще бъдат изпълненията на Симона Загорова, Маг Зайн, балетна формация “Естрея”, Банските фукли, Кристина Димитрова, Дичо, DJ Теди Джорджо. Една от големите изненади за новогодишната нощ пък е участието на Миро от „Каризма”.

За доброто настроение в курортния град на 31 декември е организирана и тържествена програма. Желаещите да посрещнат Нова година на площад “Никола Вапцаров” ще бъдат изненадани от оркестър “Бански старчета”, Севдалина и Валентин Спасови и танцова формация “Чинари”.

Освен изискванията за зелен сертификат, избралите да празнуват в Банско, трябва да направят резервация минимум за 3 или 5 нощувки, пише „Струма“.

Хотелите в Банско и околията предлагат специални пакети, с включена празнична вечеря. Офертите за престой по време на коледните и новогодишните празници в хотелите с 4 и 5 звезди са около 1000 евро за 3 нощувки за двама възрастни. В офертата са включени нощувки, закуски и вечери, спа процедури, както и празнична вечеря.

Пред нашия екип управителката Ваня на новооткрит през тази година хотел коментира, че цялата леглова база в техния хотел за празниците е запълнена. “Открихме хотела през месец март тази година, а през юни целият хотел бе резервиран за празниците през декември. През изминалия месец запълнихме легловата база и до края на януари. Като комплимент към нашите гости сме подготвили специални подаръци в стаите, както и празнична заря в новогодишната нощ”, споделя Ваня.

В зимния курорт и околията тази година хотелите посрещат повече българи, отколкото чужденци. Останалата част от резервациите са направени предимно от гости от Гърция, Англия, Румъния и Русия. Всички екипи в хотелите работят със сертификати, а изискванията към гостите също са да представят документ за ваксина срещу коронавирус или бърз антигенен тест.

Ваня описва изминалата година така: „За нас годината бе доста интересна и динамична. Въпреки вируса за новооткрития ни хотел годината бе успешна. Предложихме и по-достъпни цени, което допълни нашата формула за успех”.

За любителите на зимните спортове припомняме, че от 27 декември цената на дневната карта за възрастни става 79 лева, за студенти и ученици /13-19 години/, както и за пенсионери, ще е 70 лв. Децата от 7 до 12 години ще плащат 43 лева, а малчуганите до 7-годишна възраст и пенсионерите над 76 години имат възможност да получат своите карти срещу скромната сума от 1 лв. След 12:30 часа полудневната карта за всички възрасти ще бъде 61 лева.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.