Новият шеф на школата на орлетата води в Благоевград 6 деца и двама треньори

Новият шеф на школата на орлетата Радостин Александров води 6 деца и двама треньори от предишния си клуб „Спартак 1919“. Изненадващата вест дойде в аванс от президента на „Спартак 1919“ Мирослав Иванов, очаква се да бъде официализирана днес, когато досегашният му подопечен трябва да встъпи в длъжност на стадион „Христо Ботев“.

„Истина е, че с Александров за Благоевград потеглят няколко възпитаници на нашата академия и двама специалисти. Така е във футбола. Всеки да се оправя както може, животът продължава“, отсече босът на плевенската частна академия пред в. „Струма“.

Единият от дуета външни наставници е Иван Желев, който направи име в ДЮШ на „Берое“, преди да се озове при спартаковци. Другият е Антонио Петков.

Братът на национала Петър Занев – Манол, също може да поеме една от юношеските формации в „Пирин“, откъдето тръгна кратката му състезателна кариера. 33-годишният представител на футболната фамилия от Копривлен скъса преди броени дни с „Левски“ след 5 г. на Герена заради разногласия с директора на синята школа и от това е на път да се възползват благоевградчани. Все още не е ясно кои от досегашните треньори на зелено-белите гарнитури ще изпаднат от борда. Пиринските началници държат предводителите на талантите в областния център да притежават достатъчно висок ценз и да поназнайват по някой чужд език.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *