Ново амплоа! Певица на „Пайнер“ стана детска учителка

Фолкпевица се превърна в детска учителка и това не е приказка от Андерсен, а напълно реална история.

Пресила, която преди няколко години реши да напусне България и да заживее във Великобритания, смени микрофона със занимания с малчугани на възраст от няколко месеца до 8 годинки.

Преди време блондинката прави сравнително успешна кариера в „Пайнер“, където нарежда няколко хита, но забременява и животът й напълно се променя. Със съпруга си и детето им решават да заживеят на Острова, където са и до ден днешен.

Пресила е категорична, че ще се завърне към фолкритмите и дори прави няколко опита, но неуспешни. Преди две години тя влезе в звукозаписно студио, за да направи нов хит, но и тогава не й провървя. Вероятно това я е убедило, че попфолкът е в миналото, а бъдещето трябва да е за работата с деца. И така, в края на миналия месец тя започва работа като преподавател в Лондон.

„Мечтите стават реалност, стига да ги искаш много силно и на 100%! Да съм учител за мен е призвание!“, споделя гордата Пресила, като разкрива, че още от малко момиченце е искала да се изявява в такава роля в живота. Любопитното е, че на малчуганите тя преподава и български народни танци и фолклор, което запазва връзката й с нашенската музика. Самата тя вече има пораснало момче, за което също полага пълноценни грижи.

Преди години фолкпевицата се прочу като най-запалената рибарка в музикалния бранш. Запалила си покрай мъжа си и използвала всеки свободен момент, за да мята въдицата. Впоследствие направила и няколко рекордни улова, на които могат да завидят и опитни въдичари. Пресила е и близка приятелка с Джулиана Гани, която също е майка, и двете си разменят съвети, когато става въпрос за отглеждането на малчуганите им. Заради голямото разстояние и трудностите за пътуване по време на пандемия двете се чуват предимно по телефона или говорят онлайн. Пресила използва почивките през лятото, за да се прибира в България, където да се вижда със стари приятели и да не се откъсна напълно от родината си, пише България днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *