Ново 20: Тризначките топят хазяин в Англия за изнасилване

Две от известните тризначки Вяра, Надежда и Любов сътвориха чутовен скандал зад граница. От няколко месеца насам Вяра и Надежда изпитват сериозни финансови затруднения, търсейки безуспешно място, на което да пребивават за по-дълго в Лондон. Според тяхна съседка от Острова дамите се договарят да плащат в натура, крадат пари и предмети, а сред най-шокиращите им действия са заплахи към хазяина. По информация на „Струма.ком“ благоевградчанките са се заканили, че ако бъдат изгонени, ще натопят домакина си в изнасилване.

По думите на българката Вяра и Надежда живеели по паркове и градини. „Близък мой роднина ги приюти в къщата, в която живея и аз с двумесечното си бебе и други хора. Уговорката беше такава – да отседнат за няколко дни, докато се почувстват по-добре психически и физически. Държаха се много прилично до момента на настаняването си. След това рязко се започнаха пиянски безкрайни вечери, викане и псуване…

Отделно – предлагаха се на всички мъже в къщата, в замяна да останат по-дълго, но да не плащат или по-скоро да си плащат, но в натура.

В крайна сметка след многократни скандали се стигна до там, че лично собственикът на къщата дойде и ги изгони. Впоследствие се оказа, че липсва смешна сума пари от дома ни и няколко синджирки и други дрънкулки“, пише в писмото си подписаната като Ива Д. нашенка.

В медийното пространство се появиха още скрийншот, запечатал заплахите на Надежда към хазяина, и снимки, направени няколко минути след напускането им с Вяра от квартирата. Жалещата се българка е майка на двумесечно бебе, като това е била основната причина да разкрие възмущението си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *