Нора Недкова търси психолог

Нора Недкова търси психолог

„От седмици имам безсъние…не спя добре, предвид ситуацията! Имам няколко часа, в които да забравя за стреса, който ни заобикаля и да намеря спокойствие в сънищата! Днес, тези часове бяха прекъснати три пъти. Защо в този „щаб“ няма един квалифициран психолог, който да съветва, как да поднасяте информацията на аудиторията?“, изригна плеймейтката Нора Недкова и се ожали как се чувства в извънредното положение в карантината, пише Lupa.bg.

„Политици, продукти и всички тези, които се възползват от слабостта ни в момента, ще престанете ли да ни стресирате психически всяка минута?! После казвате: „Запазете спокойствие“. Как да запазим спокойствие, като вие не ни оставяте нито ден, нито минута, нито секунда. Където и да погледна, всичко е нещастие, смърт и конспирация. Аз съм на 26 години и нямам нужда от застраховка живот, ритуално бюро и лекарства“, избухна блондинката.

Недкова признава, че все пак е взела предпазни мерки и си поръчва от интернет маски и дезинфектанти. „Бясна съм! Бясна съм на всички! Но най-бясна съм на себе си, че тази нощ пак няма да мога да заспя“, завършва дългия си пост в социалната мрежа Нора.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *