Нямат равни! 4 зодии ще пазят тайните ви до гроб

В живота винаги се нуждаем от доверени хора, които да пазят гърба и тайните, пише iwoman.bg. Защото имаш ли такъв приятел, всяко препятствие може да бъде преодоляно и всяка битка – спечелена. Ето кои са зодиите, на които можете да доверите както най-съкровените си мечти, така и на най-срамните си истории.

Скорпион

Скорпионите знаят каква е стойността на мълчанието. Като се има предвид тяхната покровителствена и загадъчна природа, те определено не са от хората, които споделят твърде много за себе си. Поставят силен акцент върху уязвимостта и доверието, така че можете да бъдете сигурни, че един Скорпион ще пази и вашите тайни с цената на всичко.

Козирог

Представителите на тази зодия са брутално честни и след като дадат обещание, няма да се отметнат от думата си. Независимо дали са замесени, или не във вашата тайна, те ще я пазят. Но тъй като не могат да си мълчат за житейските несправедливости, няма да ви спестят мнението си, ако сметнат, че вредите някому.

Телец

Телците обикновено започват приятелствата и връзките си, опитвайки се да „изкопчат“ колкото се може повече информация за другия човек. Определено можем да кажем, че те карат хората да се чувстват сигурни и комфортно с тях, затова не е изненада, когато тайните започнат да се „изливат“. Хубавото е, че Телците не биха посмели да предадат доверието на своите близки.

Рак

Раците са склонни да поставят интересите на любимите си хора над своите собствени и биха направили всичко, за да ги зарадват. Те искат да създадат безопасно място за своите партньори и приятели, за да се чувстват максимално удобно в тяхната компания. Ако им бъде поверена тайна, ще я занесат в гроба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *