Областната организация на ГЕРБ със серия от дарителски кампании

Областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, неговият колега Асим Адемов и народните представители от областта проведоха серия дарителски кампании през последните дни. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Те осигуриха средства за ремонт на детското отделение в МБАЛ – Благоевград. 250 маски за многократна употреба бяха дарени за нуждите на работещите в Спешно отделение – Благоевград, а още 200 маски бяха дарени на Областния оперативен щаб.

След като стана ясно, че центърът по кръводаряване има нужда от климатик – такъв бе своевременно осигурен отново от областната организация на ГЕРБ в Благоевград.

Дарение, включващо защитни средства за служителите и тестове за откриване на COVID-19, получи и УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“.

Общинските съветници от ГЕРБ в Сандански взеха решение да даряват половината от месечните си възнаграждения за борба с коронавируса в общината до приключване на извънредното положение.

Първите събрани средства ще бъдат прeведени на МБАЛ „Югозападна болница“, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

В лечебното заведение вече се лекува един пациент, диагностициран с COVID-19. От ГЕРБ – Сандански обмислят и други инициативи за подпомагане на местното население в борбата с пандемията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *