Община Кочериново назначава „Здравен консултант“ по проект

Община Кочериново назначава „Здравен консултант“ по проект

Община Кочериново удължи срока за прием на документи на желаещите да работят като „Здравен консултант“ по проект „Патронажна грижа в общините Рила и Кочериново“, одобрен за финансиране по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съобщават от общината.

Кандидатите трябва да имат завършена образователно квалификационна степен професионален бакалавър и/или средно специално медицинско образование (медицинска сестра, акушерка; фелдшер и други лица притежаващи медицинско образование), да имат професионален опит не по-малък от 1 година в областта на здравните дейности.

Здравният консултант ще осъществява дейности свързани с измерване на кръвно налягане, осигуряване помощ в процеса на закупуване, съхранение, разпределение и прием на лекарствата в дома, съдействие при настаняване в болница, помощ при изготвяне и спазване на хранителен и диетичен режим, смяна на превръзки и др. Също така оказва помощ на потребителя при вземане на лекарства или ще изпълнява други първични медицински дейности, за които е оправомощен, само ако е налице информираното съгласие на потребителя или на неговия законен представител, изразено в писмена форма.

Подаването на заявлението и приложените документи към него се извършва лично от всеки кандидат или чрез пълномощник, в деловодството на Община Кочериново до 16 октомври включително.

Комисия ще извърши преглед на документите и ще изготви списък на одобрените кандидати за заемане на длъжност по проект „Патронажна грижа в общините Рила и Кочериново“.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *