Община Разлог с инициатива за популяризиране на спорта в общината

Община Разлог стартира инициатива за набиране на информация за спортните дейности, реализирани на територията на общината.

По повод обновяването на официалния сайт на Община Разлог, от днес всеки спортен клуб или организация може да предостави информация за своята дейност. Целта на инициативата на общинска администрация е събраните данни да бъдат публикувани в обновения сайт, популяризирайки различните видове спорт. Чрез предоставената информация, специалисти от общината ще отразяват и спортните успехи на клубовете, достигайки до по-голяма аудитория.

Гражданите от своя страна ще имат бърз достъп до контактите на всеки един треньор и лесно ще могат да разберат условията и реда за записване в даден клуб.

Общинска администрация е на финален етап  и в изготвянето на Наредба за финансово подпомагане на детско юношеските школи на територията на община, организиране на спортни мероприятия, отличаване на изявени състезатели и спортни деятели.

 

В тази връзка отправяме молба към всички председатели на спортни клубове и организации, да попълнят формуляра качен на сайта на общината и да го изпратят на email: info@razlog.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *