„Орлетата“ с централен нападател от Англия и с вратар от Швейцария

С двама иностранци се увеличи чуждестранният легион в „Пирин“ след лошия пролетен старт. Яловата атака подсилва таранът Ибрахим Мейти, който е на 24 г. и идва под наем от английския „Кроули Таун“, където преди два сезона е работил с настоящия наставник на орлетата Уорън Фийни.

В юношеска възраст нападателят е считан за една от големите надежди на Острова, неслучайно „Кардиф“ е броил много пари за него тогава, пише в. „Струма“. След това обаче кариерата му не тръгва във възходяща линия и сменя няколко аматьорски отбора, преди да акостира в Благоевград. Престоят му в областния център на Пиринско започва още от миналата седмица, но остава скрит от външни очи заради наказанието на „Локомотив“ /Сф/ да играе при закрити врати срещу зелено-белите.

Треньорският щаб го гласи за титуляр в гостуването на стадиона в „Надежда“. Футболистът дори излиза да загрява на стадиона в „Надежда“, но очакванията, че „жълтата карта“ ще пристигне до началото на мача от Англия, не се сбъдват и дебютът му се отлага. От Мейти се очаква да внесе в атаката нужната скорост и взривна сила, каквито притежава и с които се нрави на Фийни.

Договор до края на сегашната кампания клубът подписа с швейцарския вратар Франческо Руберто. 27-годишният страж е юноша на „Тюн“, където е минала цялата му кариера дотук. С привличането му на пост номер 1 „Пирин“ вече разполага с 5 опции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *