Осем бебета за 24 ч. се родиха за Деня на християнското семейство в Разлог

Осем бебета за 24 ч. се родиха за Деня на християнското семейство в Разлог

Хубава новина в навечерието на най-семейния празник Въведение Богородично, популярен като Деня на християнското семейство: осем бебета – шест момчета и две момичета, проплакаха само за 24 часа в родилното отделение на МБАЛ – Разлог. Мъниците са се появили на бял свят на 18 и 19 ноември, но в рамките на едно денонощие.

Сред щастливите майки е Мила Чалъкова, която дари съпруга си Владимир Чалъков от Благоевград със син. Малкият юнак ще носи благозвучното име Костадин. Щастливата майка е с корени от Разлог и е внучка на дългогодишната акушерка в родилното отделение на разложката болница, сега пенсионер – Мария Адамова.

Екипът на родилното отделение в Разлог изроди и истински юнак с тегло 4. 600 кг. Малкият Давид ощастливи семейството на Христина и Карамфил Златанови

Сред щастливите двойки, сдобили се с мъжка рожба, са още Славка Тракалджиева от Добринище и Симеон Бринков от Ямбол, а малкият юнак ще носи името Симеон. Младата майка Николинка Костадинова от Баня също дари половинката си Марин със син, който ще носи името Димитър. Момченце се появи и в семейството на Кира и Върбан Петрови, които избраха за рожбата си името Дейвид.

Момиченце Николая ощастливи пък семейството на Благовеста Ханджиева и Атанас Атанасов от Разлог. Още две бебенца – момиченце и момченце, са проплакали в родилното отделение, пише в. „Струма“.

на 18 и 19 ноември – четвъртък и петък, но в рамките на едно денонощие. Това е своеобразен рекорд за отделението, тъй като от доста години не са се раждали толкова много бебета само в рамките на 24 часа. Всички родилки и рожбите им са добре, обградени от грижите на екипа на родилно отделение.

От началото на годината досега в разложката болница са се родили 171 бебета.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *