Откриха канабис в студентско общежитие в Благоевград

Откриха дрога в студентско общежитие в Благоевград. Това се е случило на 9 октомври по време на специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпления свързани с наркотици в учебните заведения и около тях.

В района на учебно заведение в гр. Петрич е извършена проверка на 26-годишен от града, у когото е намерена и иззета около 1,38 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. При последваща проверка на жилище, обитавано от него са намерени и иззети електронна везна и около 9,10 грама канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа, пише Илинден прес.

На същата дата в стая на студентско общежитие в гр. Благоевград, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград е задържан 20-годишен от гр. Перник, у когото е намерено и иззето пликче, съдържащо около 0,33 грама суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

В хода на специализираната операция, на 10.10.2020 г. около 21:00 часа в двора на учебно заведение в с. Корница, общ. Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ- Гоце Делчев са задържани двама мъже на 19 и 25 години от селото. У 25-годишния са намерени и иззети около 0,63 грама амфетамин и около 0,13 грама канабис, а у 19-годишния – 0,43 грама марихуана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *