Отложиха делото срещу Явор Бахаров, адвокатите му саботират процеса

Отложиха делото срещу Явор Бахаров, адвокатите му саботират процеса

Разложкият районен съд отложи делото срещу актьора Явор Бахаров, което трябваше да започне днес в 13:00 часа.

Разложкият районен съд отложи делото срещу актьора Явор Бахаров, което трябваше да започне днес в 13:00 часа. Оказа се, че двамата му защитници са имали планувани ангажименти свързани с пътувания още преди 8 февруари, когато младият актьор беше хванат да шофира употребил алкохол и наркотици.

Явор Бахаров се яви сам в съдебната зала и след като адвокатите му не се появиха съдебния състав отложи делото за 16 март.

Припомняме, че на 8 февруари около 14 часа актьора Явор Бахаров беше спрян от полицаи на улицата в Банско в близост до долна станция на лифта, облечен в скиорски одежди и с каска на главата. Четирите прозореца на колата му, с която слаломирал между разхождащите се туристи били отворени, а отвътре дънела силна музика. Дрегера на място установи употреба на алкохол над 1.2 промила, полевия тест показал, че е употребил и наркотици.

Кръвната му проба показва, че той е управлявал автомобила си с 1,42 промила алкохол в кръвта. Прокурор Ружена Кондева заяви, че предстои да му бъде повдигнато ново обвинение, а наказанието, което предвижда законът е лишаване от свобода от 1 до 5 години. Преди време Явор Бахаров беше осъден на пробация за сходно престъпление.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *