От днес – отново платено паркиране в „синята зона” на Гоце Делчев

Общинският кризисен щаб реши от днес, 15 април, да бъде възстановена работата на “синята зона” в гр. Гоце Делчев. Основната причина за това е, че в последните дни все повече хора използват възможността за безплатно паркиране в центъра на града, за да оставят автомобилите си и да обикалят в централната градска част, без да имат неотложна необходимост. Поради това Общинският кризисен щаб взе решение да бъде възстановено платеното паркиране в рамките на “синята зона” и по този начин да се ограничи присъствието на хора в центъра на Гоце Делчев.

„Синята зона” в Гоце Делчев преустанови работа в началото на обявеното извънредно положение в страната. Целта бе да се улеснят гражданите при посещение на банки и други институции и да им се осигури паркиране възможно най-близо и за кратко време, след което да се приберат по домовете си. Заради недисциплинираността от последните дни платеното почасово паркиране ще заработи отново, като Общинският кризисен щаб се надява по този начин да се избегнат безцелните разходки в гр. Гоце Делчев.

От щаба призовават също да се спазва задължителното изискване за носене на предпазни маски на обществени места. Пазете себе си, близките си и хората около вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *