Оферта за море: 29 лева на нощ за семейство в Свети Влас

Цяло семейство може да спи за 29 лв. край морето. На тази цена може да бъде наето студио за двама до четирима души – двама възрастни с деца, в Свети Влас, което се намира само на 200 метра от началото на плажа.

Офертата е за началото на август, при условие, че резервирате имота за поне седем дни. За по-кратко настаняване цената се покачва на 43 лв. на ден. Това е най-евтината оферта в сайта за обяви за апартаменти за гостим- Airbnb, предаде „Труд”.

Гостите в студиото могат да нощуват в една спалня с две допълнителни легла, а отделно в апартамента има малка тераса, кухня и баня. В комплекса туристите може да ползват и басейна, пише собственикът на имота – Юлия, която е от Русия.

Освен 29 лв. на нощувка, ще трябва да платите допълнително такса за почистване в размер на 48 лв. и такса за услугата – 43 лв. Така за тричленно семейство седемдневна почивка от началото на август ще струва общо 294 лв.

При проверка на обявите за апартаменти или студиа около Бургас в онлайн платформата откриваме, че най-евтините обяви са публикувани от чужденци със собствени имоти в комплекси покрай плажовете.

За седемдневен престой цената за нощувка в затворен комплекс в Слънчев бряг може да бъде само 38 лв. на ден, като получавате с климатик в помещенията и достъп до плувен басейн. Срещу 56 лв. за нощувка може да наемете цял апартамент в Бургас, докато в Несебър цените са доста по-високи и започват от 70 лв. на ден.

При наем на този тип имоти трябва да имате предвид няколко неща – при уговорка с наемодателя, трябва да споменете дали сте пушач или непушач, тъй като в някои от обявите е посочено, че пушачи не се допускат.

Това е така заради факта, че доста хора отдават собствените си имоти на непознати и поставят някои условия. В обявите трябва да следите дали апартаментът се дава самостоятелно или наемате само една стая, тъй като има възможност докато наемате апартамента, в другата стая да е хазяинът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *