Павел Глоба: 3 зодии щракат с пръсти през ноември, ако си изиграят картите правилно

Запомнящ се и щедър ноември ще преживеят три зодии, твърди руския астролог Павел Глоба. Той предупреждава за увеличаваща се енергия на звездите, която трябва да се използва правилно.

По думите му, през този период ще започне да действа обратна закономерност и колкото повече усилия отделяте за изпълнението на плана си, толкова повече сили ще са ви необходими. Именно те ще ви помогнат да се справите със задачи, които преди са ви изглеждали непосилни.

Астрологът не препоръчва да отлагате нищо за края на годината.

Финансов скок за Овните

През ноември Овните ги чака голям успех във финансов план. Прилив на енергия и страхотни предложения очакват представителите на този зодиакален знак.

Най-важното е да не обмислят нещата прекалено дълго, а да действат решително. Само тогава звездите ще бъдат на тяхна страна.

Късметът ще ходи по петите на Стрелците

През ноември представителите на тази зодия ще се радват на невиждан късмет. Има голяма вероятност да спечелят от тотото или лотарията или пък да получат щедър подарък.

В личен план се очертава всичко да бъде наред. Не бива да провокирате конфликти и да се карате с половинката си. Идва благоприятно време за смяна на имиджа или местоживеенето.

Невиждан късмет за Лъвовете

През този месец всичките ви професионални начинания ще се увенчаят с успех. Тайната се крие в подкрепата, която получавате от роднините и приятелите си.

Не отказвайте помощта им и не забравяйте да благодарите за нея.

Трябва правилно да разпределяте приоритетите си и да се движите към най-важната цел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *