Пак откриха дрога в Бобовдолския зандан

Отново откриха дрога в затвора в Бобов дол. До находката стигнали надзиратели при личен обиск на един от лишените от свобода. Оказало се, че в бельото си и под блузата затворникът успял да скрие 11 опаковки с канабис.

Веднага след откритата дрога е подаден сигнал до полицейското управление в Бобов дол. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Уведомен е дежурен прокурор, съобщават от полицията. Междувременно надзиратели коментират, че все по-често подадат на различни пратки с наркотици, като лишените от свобода и техните близки стават все по-изобретателни.

Само преди около 10 дни магистратите в Кюстендил оставиха за постоянно в ареста 68-годишния Янчо Кирилов. Мъжът си навлече проблеми с правосъдието, след като по време на свиждане в Бобовдолския зандан се опита да снабди сина си дрога. Тогава Янчо се опитал да предаде наркотика натъпкан в банан. „Те вкарват наркотици в люти чушки, в различни туршии, в баници, сладкиши, просто стават все по-изобретателни. Самите ние се учудваме от техните хрумвания“, коментират още надзиратели от зандана в Бобов дол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *