Пената посрещна в ЦСКА талант от „Пирин“

ЦСКА привлече голям талант от ДЮШ на „Пирин“ (Благоевград). Това е роденият през 2006 година Христослав Ячев. Голмайсторът през последните години беше желан от „Лудогорец“, „Левски“, „Септември“ (София) и гръцки отбори, но любовта му към „червените“ е надделяла.

Ячев беше посрещнат на стадион „Българска армия“ от легендата Димитър Пенев. Талантът е от село Ключ, където са родени бившите играчи на ЦСКА Спас Делев, Герасим Заков и Александър Якимов. Христослав започва да тренира футбол в „Беласица“, а след това е привлечен в школата на „орлетата“. Първоначално той ше е част от юношеските формации на ЦСКА, а ако покаже качества, ще бъде викнат в първия отбор.

Междувременно треньорът на „армейците“ Бруно Акрапович натовари сериозно играчите по време на лагера в Анталия. Спецът проведе двуразова тренировка за физическа издръжливост, а заниманията протекоха при отлично време. Въпреки постоянните информации в медиите за играчите, които ще карат проби в ЦСКА, към този момент все още не е дошъл нито един такъв. Няма го и чаканият защитник Мапу Янга-Мбива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *