Песен получи за ЧРД най-малката фолкпевица – благоевградчанката Данна

Песен получи за ЧРД най-малката фолкпевица – благоевградчанката Данна

Чисто нова песен получи най-малката фолкпевица у нас. Данна беше възнаградена с подаръка за 16-ия си рожден ден, след като принудително беше в тримесечно творческо затишие заради коронавируса. Това е първата й самостоятелна песен, откакто започна да гради кариера. Досега тя имаше няколко дуета, пише facenews.bg

С разхлабването на мерките се случват две знаменателни събития в нейния живот – успява да заснеме клип, въпреки епидемиологичните ограничения, и прави парти за рождения си ден. На тържеството в сряда вечерта, което се провежда на закрито, събира семейството и най-близките си приятели, като не присъстват нейни колежки от музикалния бранш.

„Партито започна вечерта преди рождения ден, за да може да го посрещне след полунощ. Бяхме в ресторант и се повеселихме. Тя беше най-щастлива, когато разбра, че песента „Той“ ще се появи като подарък точно за личния й празник. Много е щастлива от този жест“, разказва Николай Пирянков, баща на благоевградчанката Даниела, както е истинското име на тийнейджърката.

„Пожелавам си да съм здрава и да имам много успехи“, добави рожденичката. Партито за ЧРД е на синя тематика – от балоните и украсата до бутилките. Данна се пременя и с рокля в същия цвят, като се качва на обувки с висока платформа.

По време на социалната изолация талантливата изпълнителка не губи време, а сериозно заляга над онлайн обучението. Тази година тя завършва 9-и клас и е отличничка. Преди години Данна участва в Шоуто на Слави Трифонов за колежка на г-н Андреев и Крисия в рубриката „Запознай се с малките“ в спрялото телевизионно шоу. А вече прави силна самостоятелна кариера.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *