Петя Аврамова: Хората очакват да чуят от назначените управляващи как се развиват важните за тях проекти

Петя Аврамова: Хората очакват да чуят от назначените управляващи как се развиват важните за тях проекти

„Това, което всички искаме, е да разберем от назначените управляващи в момента как се развиват важните за областта проекти и какви са техните планове. Вместо това слушаме само обвинения и измислени скандали“, това коментира водачът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова. Заедно с кандидатите за народни предствители Мартин Харизанов и Мирослав Комитски тя посети предприятия и се срещна с граждани в община Враца.

„Две години и половина бях регионален министър и се гордея с работата си за област Враца и с реализацията на големите инфраструктурни проекти в България. Успяхме да стартираме строителството на един от най-важните проекти за Северозапада – пътят Видин – Ботевград. За последните 4 години на територията на област Враца бяха инвестирани близо 100 млн. лв. в ремонт на републиканска пътна мрежа. През тази година стартираха и бяха възложени за проектиране над 100 км пътни отсечки в областта. Реализирахме много проекти съвместно с общините в областта. Направеното от нас се вижда“, добави Петя Аврамова.

Петя Аврамова изтъкна, че в листата на коалиция ГЕРБ-СДС са включени много млади хора заедно с опитни и доказали се с работата си за държавата и областта личности. По думите й тяхното желание е да продължи работата за реализация на инфраструктурните проекти в областта, както и изпълнението на проекти на общините в област Враца. „За мен е чест да съм един от най-младите кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ-СДС“, каза Мартин Харизанов. „Аз живея и работя във Враца и фактът, че млади хора като мен получават шанс да влязат в политиката, ме мотивира много. Моят стремеж е младите да виждат шанс за реализацията си тук“, добави той.

Петя Аврамова изрази притеснението си, че правителството все още не е представило Плана за възстановяване и устойчивост на България, по който страната ни трябва да получи достъп до над 12 млрд. лева, както и от информациите, че се предвижда гражданите да имат процент самоучастие при обновяването на енергийната ефективност на сградите вместо предложеното от ГЕРБ безплатно саниране.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.