Петя Аврамова: Хората очакват да чуят от назначените управляващи как се развиват важните за тях проекти

Петя Аврамова: Хората очакват да чуят от назначените управляващи как се развиват важните за тях проекти

„Това, което всички искаме, е да разберем от назначените управляващи в момента как се развиват важните за областта проекти и какви са техните планове. Вместо това слушаме само обвинения и измислени скандали“, това коментира водачът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова. Заедно с кандидатите за народни предствители Мартин Харизанов и Мирослав Комитски тя посети предприятия и се срещна с граждани в община Враца.

„Две години и половина бях регионален министър и се гордея с работата си за област Враца и с реализацията на големите инфраструктурни проекти в България. Успяхме да стартираме строителството на един от най-важните проекти за Северозапада – пътят Видин – Ботевград. За последните 4 години на територията на област Враца бяха инвестирани близо 100 млн. лв. в ремонт на републиканска пътна мрежа. През тази година стартираха и бяха възложени за проектиране над 100 км пътни отсечки в областта. Реализирахме много проекти съвместно с общините в областта. Направеното от нас се вижда“, добави Петя Аврамова.

Петя Аврамова изтъкна, че в листата на коалиция ГЕРБ-СДС са включени много млади хора заедно с опитни и доказали се с работата си за държавата и областта личности. По думите й тяхното желание е да продължи работата за реализация на инфраструктурните проекти в областта, както и изпълнението на проекти на общините в област Враца. „За мен е чест да съм един от най-младите кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ-СДС“, каза Мартин Харизанов. „Аз живея и работя във Враца и фактът, че млади хора като мен получават шанс да влязат в политиката, ме мотивира много. Моят стремеж е младите да виждат шанс за реализацията си тук“, добави той.

Петя Аврамова изрази притеснението си, че правителството все още не е представило Плана за възстановяване и устойчивост на България, по който страната ни трябва да получи достъп до над 12 млрд. лева, както и от информациите, че се предвижда гражданите да имат процент самоучастие при обновяването на енергийната ефективност на сградите вместо предложеното от ГЕРБ безплатно саниране.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *