„Пирин“ започна традиционно с водосвет

С традиционен водосвет за здраве и успехи благоевградският “Пирин” стартира подготовката си за новото първенство във Втора лига. Събитието бе уважено от кмета на града Румен Томов, а футболистите бяха посрещнати от множество фенове.

Мениджърът Уорън Фийни и неговият екип изведоха 21 футболисти за първа тренировка. В групата се включиха новите попълнения Николай Бодуров, Александър Дюлгеров, Антон Карачанаков, Стилян Николов, Спас Георгиев, Джон Айна, Преслав Йорданов и Петър Петров.

„Радвам се, че съм отново у дома. Знаете, че съм роден в Благоевград и ще дам всичко за да може отборът на “Пирин” да постига успехи. Привлякоха ме дългосрочният проект и европейският начин на мислене на г-жа Уорън“, заяви лидерът на отбора Николай Бодуров.

„Красив футбол и трите точки. Това ще бъде акцентът ни през новия сезон. Ще продължим интеграцията на млади футболисти в отбора. Очакваме още нови попълнения. Не ме интересува тяхната националност, а каква работа ще вършат на терена“, каза мениджърът Уорън Фийни.

На 20 юни отборът заминава на подготвителен лагер в курортен комплекс „Албена“. Край морето „орлетата“ ще изиграят две приятелски срещи. На 24 юни е двубоят с “Добруджа”, а четири дни по-късно е срещата с „Черноморец“ (Бургас).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *