Плутон ни носи големи промени от април до октомври

2020 година е интересна и с това, че всичките 8 планети ще имат ретроградно движение: Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Плутон, Уран, Нептун. В този дълъг ретрограден маратон особено труден ще бъде периодът от април до октомври. Още на 24 април Плутон ще започне обратното си движение, което ще продължи до 4 октомври.

Този ход на планетата вещае дълбоки трансформации, които ще засегнат сферата на управление и вътрешната структура на всякакъв вид организации.

Ретроградното движение на Плутон ни показва, че промените ще настъпват в самите нас и ще са много силни, независимо дали сме готови за тях. Промяната, която се случва във всеки човек, ще рефлектира и над другите хора.

Плутон винаги се включва, когато има прекалено голямо генериране на отрицателна енергия, на стара енергия, от която трябва да се освободим. Той е като чистач и внася нов ред в живота ни, отваряйки ни път към новото. Ретроградният Плутон е по-продължителен, защото ни дава възможност да се отървем от агресията, гнева, недоволството и натрупаното напрежение, в които сме потънали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *