Полицаи се карат с шофьори на КПП-то Перник-София, не ги пускат

Заради въведените строги мерки от тази нощ и затварянето на столицата София, перничани срещат трудности при преминаването на кпп-тата, споделят те в социалната мрежа. При КПП-то през магистрала „Струма“ полицаи се карат с пътници и не ги пускат да преминават.

„Не минавайте през люлинската пускат трудно, заяждат се. Седят 20 полицая на едно място! Едвам ме пуснаха до края на тунела , за да откарам 2-ма колеги и да се върна на работа, защото няма рейсове и влакове и дори 112 казаха с такси до тунела и от другата страна да ги взимат“, пише Антоан във фейсбук, цитиран от zapernik.com.

„Мен ме пуснаха след скандал с офицера там. Но едно 15 минути се разправяхме. Ще видим как ще се прибираме след това….“, отговаря Иван.

„Ще се заяждат, защото масово „гражданите“ от София ги правят на маймуни! Сега ще си го отнесем работещите в София. За съжаление за едни сватба за други брадва“, ядосва се Звездица, а Любомира добавя: “Сега хората, на които наистина им се налага по работа за пътуват ще ядат дървото, заради тези, които са отишли да ядат агънце…“.

„Ето ни прости и без съвестни тъпаци който избират празник пред това да спазват наредбите заради такива ще страдат съвесните граждани който няма да могат да отидат на работа и след това да се приберат но Бай Ганьо си е Бай Ганьо ти му викаш не излизайте не пътувайте ама кой да чуе все едно са казали излайте“, пише Антоанета.

Както вече писахме, от полунощ софия е затворена и мерките за преминаване са изключително строги. Това се случи след лавинага от столичани, които въпрески извънредната ситуация тръгнаха да напускат града, измисляйки си всевъзможи причини.

От Щаба разпоредиха – няма да може да се влиза и излиза в София. Хората, които отиват на работа с личен автомобил, ще могат да го правят само от 6 до 8 часа сутринта и 18 до 20 часа. Спрян е и автобусният превоз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *